Since the yer 2011, Smile Miles is the non-profit face of Circonauta. It has been working in Asia, Africa and South America, sometimes in partnership with the "Clowns without borders". Refugee camps, hospitals, prisons, orphanages and a variety of places where the laughter is really necessary are the chosen for  perform. 

Mission of Smile Miles er at forbedre den følelsesmæssige situation for børn, der lider af konsekvenserne af ekstrem fattigdom. Børn, der aldrig ellers ville have mulighed for at få adgang til kultur af denne type. Det tilbyder også uddannelse af pædagoger og humanitært personale, der arbejder på området, med indarbejdelse af spil og latter som læringsmetoder.

Smile Miles udvikler sin internationale præstation, som er de vigtigste destinationer Asien, Sydamerika og Afrika.

 

Hvad laver Smile Miles?

 

-Støtte følelsesmæssigt befolkningen i situation med maksimal fattigdom. For den berørte befolkning er det vigtigt at grine, se hinanden grine, forandre og rense energien.

-Vi arbejder i nærheden af ​​modtagerne. Det er en form for handling af direkte interaktion med børn, der skaber en horisontal kontakt med dem, idet de er kunstnerne på jorden.

-Vi bemyndiger et transgenerationsrum. I forestillingerne griner børn og voksne sammen og muliggør oprettelsen af ​​en kommunikationskanal, der normalt forbliver druknet. Forældre og lærere se børn grine og lege på en usædvanlig måde, have det sjovt uden materielle objekter, fremme empati, og i nogle tilfælde den virkning, det forårsager hos voksne er mere potent end det har på børnene selv .

-Vi giver væk det uvæsentlige. Vi forhindre, at vores shows eller handlinger blandet med materielle donationer, ud over de skoleartikler vi bruger, fordi det virkelig er vores opgave er at materialisere empati, og at vise, at vi ved, at folk i fattigdom har brug for at blive anerkendt som ligestillede, som mennesker, der lider følelsesmæssigt, og som ikke kun har brug for materialiteten til at komme sig.

- Vi tilbyder latter mod smerte og had. Vi åbner en dør til dig for at rette din opmærksomhed på noget nyt og positivt for at downloade obsessions. Vi definerer os ikke som terapeuter, men de organisationer, som vi arbejder med, værdsætter vores arbejde som terapi.

FOLLOW ME

  • Facebook Classic
  • c-youtube